Kerstkaartenactie woonzorgcentrum Zuyderborgh

22 december 2022
Terug

Op woensdagochtend 21 december werden we met zes leerlingen van Koers hartelijk ontvangen bij woonzorgcentrum Zuyderborgh, Keent in Weert. Zuyderborgh realiseert kleinschalig wonen. In vijf groepswoningen worden dementerende ouderen in een huiselijke sfeer begeleid en verzorgd. Ook zijn er aangrenzende appartementen waar ouderen extra hulp en verzorging kunnen krijgen, indien nodig.

Alle leerlingen van leerjaar 1&2 van Koers hebben hele mooie en persoonlijke kaarten gemaakt en geschreven, in het kader van de ‘kerstkaartenactie van het ouderenfonds’.

Na loting waren er zes leerlingen uitgekozen en zij mochten woensdagochtend onder schooltijd samen met mevrouw Van Mierlo namens Koers de kerstkaarten gaan aanbieden.

We hebben een mooi inkijkje gekregen in de woningen, het zorgsysteem en de verzorging van de ouderen op locatie. Het maakte zeer zeker indruk. De kerstkaarten werden met een grote glimlach in ontvangst genomen!

In deze tijd blijft het belangrijk om samen oog te hebben voor de wereld om ons heen, in dit geval iets kleins doen voor een ander! Een klein gebaar, maar met een groots effect.

Trots op onze Koers-kanjers! 

En een speciaal woord van dank voor onze Koers-docente mevrouw Van Mierlo voor haar inzet voor dit bijzondere project.

Foto's van het bezoek aan woonzorgcentrum Zuyderborgh zijn te vinden in de fotogalerij.

MicrosoftTeams-image.png