Begeleiding en ondersteuning

Veel leerlingen doorlopen de school zonder noemenswaardige problemen. Mocht er toch iets zijn waarbij je hulp of extra begeleiding nodig hebt, dan kun je terecht bij onderstaande contactpersonen:


De coach

Een Koers-coach begeleidt een leerling in het ontwikkelen van zijn/haar ‘eigenaarschap’. Samen met een leerling kijkt de coach naar de manier van plannen van een leerling, kijkt terug hoe de afgelopen week is gegaan en kijkt vooruit naar de week die gaat komen. Daarnaast praten leerling en coach samen over de manier van aanpak van de studie; wat er goed ging en wat er wellicht nog beter kan. De coach praat met leerling en ouders over voortgang van het eigenaarschap en studieresultaten.

Coaches schooljaar 2023-2024:Vertrouwenspersoon

Vind je het lastig om iets met je mentor te bespreken? Dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersonen. 

MargarethHaarmans.jpg     JulienReumkens.jpg                

Margaret Haarmans
m.haarmans@stichtinglvo.nl

                  

Juliën Reumkens
j.reumkens@stichtinglvo.nl

 

Waarvoor kun je bij ons terecht? Dat vertelt dit filmpje. Als je ons benadert, dan zullen we proberen heel goed naar je te luisteren en samen eventuele vervolgstappen te bespreken. Belangrijk om te vermelden is dat jouw belang hierbij altijd centraal staat. Wij zullen proberen jou zo goed als mogelijk te ondersteunen. Ook zullen wij zo zorgvuldig als mogelijk met jouw informatie omgaan.

Mocht het nodig zijn, dan hopen wij dat je één van ons weet te vinden.Veiligheidscoördinator

Heb je te maken met pesterijen of merk dat je iemand in jouw omgeving gepest wordt? Dan kun je terecht bij onze anti-pest- en veiligheidscoördinator mevrouw Klomp (e.klomp@stichtinglvo.nl). Zij is het aanspreekpunt in het kader van pesten en is verantwoordelijk voor het beleid in het kader van sociale veiligheid en het tegengaan van pesten op school. Intern ondersteuningsteam

Naast bovenstaande contactpersonen, beschikt de school over het Intern ondersteuningsteam (IOT). Hierbij zijn ook externe instanties/specialisten betrokken. De mentor kan indien nodig contact opnemen met het IOT om extra of intensieve ondersteuning te bespreken.