Documenten

Verlof

Als je voor één of meerdere lessen verlof nodig hebt voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dokter, tandarts of orthodontist, dan dien je een verlofbriefje in te leveren. Het briefje moet ondertekend zijn door je ouders en je mentor of (assistent) teamleider. Vervolgens lever je het briefje in bij de brievenbus in de mediatheek (lokaal 2.03). Indien je vergeten bent het verlofbriefje in te leveren, dienen je ouders telefonisch contact op te nemen met de receptioniste van het Front Office. Deze afspraken wel graag zo veel als mogelijk plannen na 16.15 uur. 


Leerlingenstatuut

Waar mensen samenleven, zijn afspraken nodig die ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. De volledige schoolregels zijn na te lezen in het leerlingenstatuut.

 

Instructie ontruiming/calamiteitenfolder

Het ontruimingssignaal bestaat uit een aanhoudend slow-whoop signaal. Wanneer je dit signaal hoort, dient de school zo snel mogelijk ontruimd te worden. Ga op aanwijzing van je docent, onmiddellijk naar de verzamelplaats, dat is het grasveld achter de school. Lees hier de ontruimingsinstructie voor leerlingen.