Waanzinnig trots…

26 september 2023
Terug

Een gevoel van trots overheerst na afgelopen weekend. Trots op het feit dat wij als Het College in het kader van het 375-jarig bestaan een reünie hebben georganiseerd die zo’n 2000 gasten en 90 vrijwilligers en personeel zich nog lang zullen herinneren.

Wat een beleving en wat was het fijn om elkaar weer te ontmoeten. Hier hebben we het allemaal voor gedaan! Met de voorbereidingen zijn we in november gestart en zaterdag leverde dit een prachtig resultaat op! Blije gezichten, eenheid binnen de crew, heel veel oud-leerlingen en oud-collega’s. Helemaal top!


Bedankje

Met dank aan heel veel mensen! In het bijzonder:
Allereerst Phil Aspers - Allround DJ voor het sparren en zijn geweldige show Those Were The Days samen met Joep Roelofsen en Pieter Biemans licht en geluid! Dankjewel Pieter en crew voor al jullie inzet! Davy Gielen en Guido Vanderfeesten. Top! Dank ook aan alle sponsoren. Dit waarderen we zeer!

De docentenband moet genoemd worden! Peter Paul Truijen, Peter Mathijs Linsen, Martijn Linsen, Peter Coenders, Fer Koolen en Jeroen Maas. Te gek! Femke Lenaers en Nicole Driessen voor al jullie werk vooraf!
Alle vrijwilligers en personeel dankjewel! Wat was het fantastisch om dit samen te doen!

Als laatste het organisatiecomité! Manuela Bertrand, Lucianne Bol, Jo Curfs en Ivar Spee. Dankjewel!

Op naar alle jaren die komen gaan op onze prachtige school met fijne leerlingen en collega’s.