Zit jij in groep 7 en kom je onze school ontdekken?

1 juni 2023
Terug

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat jullie volgend jaar al naar groep 8 gaan! Hét jaar waarin jullie gaan kiezen voor een school voor voorgezet onderwijs.


Speurtocht door de school

Wij weten dat veel leerlingen graag al vóór groep 8 een kijkje komen nemen op onze scholen. Daarom hebben we goed nieuws! Speciaal voor de leerlingen van groep 7 openen we op woensdag 7 juni onze deuren. Van 15:15 tot 17:00 uur kun je samen met je vrienden aan de hand van onze app een speurtocht doen in onze school. Op deze manier leer je de school en de vakken al een beetje kennen. Schrijf je in en doe mee! 
 

Inschrijven

We vinden het fijn om te weten hoeveel leerlingen onze school op 7 juni komen bezoeken. Wij willen je dan ook vragen om je van tevoren even aan te melden via dit online aanmeldformulier.

  •  Inschrijven is alleen mogelijk voor leerlingen van groep 7.
  • De inschrijfperiode loopt tot en met dinsdag 6 juni.
  • Tijdens de speurtocht zelf heb je per groepje minimaal 1 mobiele telefoon nodig met daarop de app van Het College. Download hiervoor de ‘Open dag App’ in de App Store of Google Play Store en zoek op ‘Het College’.
  • Heb je de app op 7 juni nog niet op je telefoon? Geen probleem, onze leerlingen helpen je bij binnenkomst met het installeren van de app.
  • Uiteraard hebben we wifi. De wifi code ontvang je bij binnenkomst in onze school.

We vinden het ontzettend fijn dat we jullie onze school al kunnen laten zien!