Keyport Meets | Regio in je Rugzak

20 juli 2021
Terug
Keyport Meets | Regio in je Rugzak
V.l.n.r. Ruben Hulleman (LVO Weert), Ton Hagelstein (Keyport), Thieu Kikken (SOML) en Ellen Laeven (Citaverde)
Terug

Veel jongeren vinden het moeilijk om nu te bedenken wat je moet kiezen voor de toekomst. Wat is nou de juiste keuze? Is dat de keuze die je het leukst vindt of waar je de meeste kansen op de arbeidsmarkt ziet? De keuze die door anderen wordt geadviseerd? Of misschien de makkelijkste en snelste keuze? We hopen met een nieuw traject jongeren te ondersteunen bij het maken van een passende keuze voor de beroepstoekomst op de arbeidsmarkt.

Vanaf komend schooljaar start de Philips van Horne daarom in samenwerking met het BRAVO! College, Koers, Het Kwadrant, Citaverde en de Widdonckschool met een heel mooi traject: Keyport Meets | Regio in je Rugzak.

De toekomstige derdejaars op de deelnemende scholen starten na de zomervakantie met het gebruik van het nieuwe platform. Zij krijgen voorlichting over het maken van een profiel en het onderhouden van een netwerk. De evenementen waar leerlingen het bedrijfsleven ontmoeten zullen plaatsvinden in regio Roermond 27 januari en regio Weert 4 februari. In het nieuwe schooljaar zullen tweedejaars leerlingen in januari aan het traject beginnen. 

Je rugzak vol ervaringen is de sleutel voor de toekomst!

Benieuwd? Meer informatie over dit traject is te vinden in het persbericht 'Keyport Meets' en het nieuwbulletin ‘Kansen in de regio’.

Tevens is het promotiefilmpje hier in te zien.