Go for it! Ouderavond over motivatie

1 oktober 2019
Terug

Wij nodigen u graag uit voor een ouderavond over motivatie op dinsdag 29 oktober a.s. Deze avond wordt door LVO Weert gratis aangeboden aan alle ouders van LVO Weert. Tijdens deze avond neemt De Nieuwe Lichting (DNL) u mee in het onderwerp motivatie. Wat motiveert en wat demotiveert je kind?


Motivatie

Motivatie hangt samen met keuzevrijheid, vooruitgang boeken en betrokkenheid van anderen. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Dat laat DNL op een hele praktische manier zien. DNL is gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers. De acteurs spelen herkenbare situaties waarin het thema motivatie centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten. Tussentijds vragen ze om feedback: “Wat zouden jullie doen?”. Vervolgens spelen de acteurs de aangedragen oplossingen terug in de scène.

Een programma waarin u inzicht krijgt in uw rol als ouder, met veel vaart en humor waarin u kunt meedenken, meepraten en meelachen!


Reacties van ouders

"Het ging echt over de praktijk en is daardoor herkenbaar."


"Leerzaam, leuk dat het interactief is!"


"De interactie vond ik zeer positief. Hieruit blijkt dat de meeste ouders voor dezelfde dilemma’s staan."

Gegevens

Datum: dinsdag 29 oktober 2019
Aanvang: 19:30 uur
Duur: 1 ½ uur
Inloop: vanaf 19:00 uur
Locatie: Philips van Horne
Aanmelden verplicht


Aanmelden

Gezien het aansprekende thema en succes op andere scholen én dat u deze avond kosteloos krijgt aangeboden, verwachten wij een hoge opkomst. Meld u dus tijdig aan via deze link: https://lvo-weert.nl/lvo-weert/activiteiten/aanmelden-ouderavond-motivatie.

 

De Nieuwe Lichting

DNL speelt wekelijks voor jongeren, ouders en docenten door heel Nederland. Ze weten wat er leeft onder jongeren, maar weten ook hoe het is om ouder te zijn. Kijk voor meer info: www.dnltheatercollectief.nl

Bekijk het filmpje van een Ouderavond van DNL voor een sfeerimpressie.

Deze avond is een initiatief van de Oudercommissie van de Philips van Horne.