Compliment: betrokkenheid leerlingen

7 oktober 2021
Terug

De laatste weken komen leerlingen regelmatig naar de medewerkers van Koers toe om hun ideeën / meningen over het onderwijs te delen. Dat is iets wat wij toejuichen! Naast het bijbrengen van vakkennis, willen wij ook graag de leerlingen helpen bij hun ontwikkeling tot personen die initiatief durven te nemen en die de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen koers.

Goed om te zien dat dit ook resultaat heeft. Waar moet u aan denken? 
Voorstel van leerlingen om de begin- en eindtijd van een blok aan te passen, zodat de pauzes van de Koers leerlingen en de reguliere leerlingen gelijk lopen. Wordt doorgevoerd!

Feedback vanuit de leerlingen op hoe de leeractiviteiten ingericht zijn. Leerlingen weten heel goed wat voor hun wel / niet past. In de eerst volgende teambijeenkomst komen leerlingen hun ideeën en feedback delen met het team. Top!

Leerlingen die ideeën hebben over de invulling van de dagstart. De leerlingen schrijven hiervoor een voorstel dat besproken gaat worden met het Koers team!

Dit is gedrag dat we graag willen zien en we stimuleren de leerlingen daarom ook om samen met ons te zorgen voor hun beste Koers.