Aanmelding Sportprestaties Weert 2019

5 november 2019
Terug

Tijdens het jaarlijkse Sportgala op 18 januari 2020 in het Munttheater worden Weerter topsporters, talenten, trainers en coaches in het zonnetje gezet. Er worden prijzen uitgereikt voor de categorieën beste sporter, beste sportteam, grootste sporttalent (8 t/m 12 jaar en 13 t/m 17 jaar) en beste trainer of coach. Ook wordt er dit jaar weer de speciale Zuiderhuis Sport oeuvre award uitgereikt, voor een sporter of persoon die een speciale prestatie heeft neergezet of betekenis heeft gehad voor de sportwereld. Vorig jaar mocht de heer Wiel van Lierop deze in ontvangst nemen.

Aanmelden

Titels op LK-, NK-, EK- of WK-niveau of uw eigen clubkampioenschap? Meld dit bij ons! U kunt vanaf nu tot 15 november kunt u bijzondere sportprestaties doorgeven via www.weert.nl/sportgala.
 

Beoordeling en nominaties

Een jury beoordeelt de aanmeldingen en selecteert vervolgens drie genomineerden per categorie. Alle kandidaten ontvangen uiterlijk op 15 december 2019 een bericht of zij behoren tot de genomineerden. Tijdens het Sportgala op 18 januari 2020 worden alle genomineerden in het zonnetje gezet en wordt bekend gemaakt wie de winnaars van het jaar 2019 zijn.

De avond vindt plaats in het Munttheater in Weert. De sporthuldigingen worden omlijst met diverse verrassende acts met dans en muziek. Een jaarlijkse prachtige avond waar Weert trost op is! Tickets zijn ook al te bestellen via www.munttheater.nl.