Afsluitende activiteit Koers

1 juli 2022
Terug

Het schooljaar nadert bijna het einde. Een moment om ook met de klas op een leuke en fijne manier af te sluiten.
Deze afsluiting vindt plaats op vrijdag 15 juli. Vanuit de vrijwillige ouderbijdrage (goedgekeurd door de mr) is per schooljaar 75 euro opgenomen voor het organiseren van verschillende activiteiten. De vrijwillige bijdrage voor deze activiteiten wordt zeer op prijs gesteld.

Koers leerjaar 1 wordt om 12:00 uur verwacht bij Het Klimbos in Weert. Hier gaan zij onder begeleiding van de medewekers van het klimbos en onder begeleiding van een medewerker Koers door de bomen zwieren.

Koers leerjaar 2 wordt om 12:00 uur bij de ingang van het zwembad de Ijzeren man waar zij gaan zwemmen. Om 15:00 uur eindigt hier het officiele schoolgedeelte voor die dag. Leerlingen mogen echter na 15:00 uur nog in het zwembad blijven op eigen verantwoordelijkheid. Ook hier zijn uiteraard medewerkers Koers bij aanwezig.

Koers leerjaar 3 gaat deze dag naar Toverland. Zij zullen rond 09:30 uur vertrekken en rond 17:00 uur zullen zij weer naar huis gaan. Ouders zijn benaderd om te rijden. Dit is allemaal rond! Deze activiteit wordt ook begeleid door medewerkers Koers.

Op deze manieren willen we, zoals gezegd, met onze leerlingen een mooie afsluiting van dit schooljaar bewerkstelligen. Wij zijn er van overtuigd dat dit ook gaat gebeuren!